dosh

 

 Управління освіти

dosh

  Нормативно-правова база

dosh  ЦПРПП

Gallery Icon Заклади загальної середньої освіти

Contact IconЗаклади дошкільної освіти

dosh

Позашкільні заклади

Інклюзивна освіта

Інклюзивна освіта

Contact IconІРЦ

Contact Icon

Дистанційне навчання

Contact Icon

Публічні закупівлі

Оголошення про проведення конкурсу для призначення на посади педагогічних працівників комунального закладу Обухівської міської ради «Обухівський міський інклюзивно-ресурсний центр»

Автор: Управління освіти. Posted in Оголошення

Управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад фахівців комунального закладу Обухівської міської ради «Обухівський міський інклюзивно-ресурсний центр»:

«вчителя-дефектолога»,

«вчителя-логопеда»,

«практичного психолога»,

«вчителя-реабілітолога».

На посади педагогічних працівників ІРЦ призначаються особи, які мають вищу педагогічну (психологічну) освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія», «Фізична культура», стаж роботи не менше трьох років за фахом та з організації інклюзивного навчання.

Кандидати, які беруть участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подають до управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради наступні документи:

§     заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

§     автобіографію;

§     копію документа, що посвідчує особу;

§     копії документів про вищу освіту;

§     копію трудової книжки;

§     резюме у довільній формі.

Додаткову інформацію щодо порядку проведення конкурсу, документів для участі в конкурсі можна отримати за телефоном: 0662563075.

Документи для участі у конкурсі приймаються впродовж 30 календарних днів від дня опублікування оголошення за адресою: 08702, м. Обухів, Каштанова, 13, управління освіти.

Електронна адреса:obуhiv-yo@ukr.net

Конкурсний відбір на посаду буде проведено 25 січня 2019 року о 13 год. 00 хв. за адресою: 08702, м. Обухів, вул. Каштанова, 13, управління освіти.