dosh

 

 Управління освіти

dosh

  Нормативно-правова база

dosh  ЦПРПП

Gallery Icon Заклади загальної середньої освіти

Contact IconЗаклади дошкільної освіти

dosh

Позашкільні заклади

Інклюзивна освіта

Інклюзивна освіта

Contact IconІРЦ

Contact Icon

Дистанційне навчання

Contact Icon

Публічні закупівлі

Київщина - область ГЕРОЇВ!

       нагорода

       5 квітня 2023 року в м.Бровари на базі Палацу творчості дітей та юнацтва відбувся обласний урочистий захід, на якому було відзначено водіїв шкільних автобусів, які героїчно евакуювали населення з північних та східних територій Київської області та м.Чернігів.

         На заході були присутні т.в.о. голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко, заступник голови Віталій Власюк та Жанна Осипенко, інші представники влади.

За час окупації Київщини було здійснено 669 виїздів та врятовано тисячі життів. Попри постійні обстріли та замінованість територій, на маршрути щоразу виходили понад 70 транспортних засобів.

       Відзнаки отримали 114 водіїв, серед яких п'ять водіїв Обухівської міської територіальної громади: Гордієнко Віктор Петрович, Гречаний Володимир Леонідович, Курінний Петро Федорович, Литвин Аркадій Андрійович, Луценко Василь Петрович.

За проявлену сміливість, професіоналізм, за сотні врятованих життів водії були нагороджені відзнаками Міністерства оборони України медалями "За сприяння Збройним Силам України"

          Щиро дякуємо за мужність, відвагу!

     

  нагорода 2 1  нагорода 2 2

нагорода4 1  нагорода4 2  нагорода 5