dosh

 

 Управління освіти

dosh

  Нормативно-правова база

dosh  ЦПРПП

Gallery Icon Заклади загальної середньої освіти

Contact IconЗаклади дошкільної освіти

dosh

Позашкільні заклади

Інклюзивна освіта

Інклюзивна освіта

Contact IconІРЦ

Contact Icon

Дистанційне навчання

Contact Icon

Публічні закупівлі

Соціальний проєкт підтримка і відновлення через спорт "Поруч"

   Сп  Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації з Київським обласним центром «Спорт для всіх» долучились до спортивного соціального проєкту з відновлення через спорт «ПОРУЧ», який стартував  22 березня в Обухові та проводитиметься сім днів поспіль в семи закладах загальної середньої освіти громад Київщини та дозволить охопити 750 школярів.

     Відновлення через спорт – один із напрямів спільного проєкту «ПОРУЧ», який має на меті забезпечити психосоціальну допомогу дітям, молоді та сім’ям, які постраждали від війни.
Проєкт впроваджується Міністерством освіти і науки України та ЮНІСЕФ. Спортивну складову проєкту реалізують благодійний фонд «Розвиток футболу України» у партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА.

     Так, очільник обласного Управління Сергій Тимофєєв з керівником «Спорту для всіх» Дмитром Шевченком за участю представників Обухівської міської ради організували та провели сьогодні заходи в рамках реалізації проєкту «Поруч» для школярів Академічного ліцею № 4 в Обухові.

     Робота школярів та організаторів на проєкті включала три частини - спортивну, медична та психологічну.
На спортивній локації через уроки найпопулярнішої у світі гри вивчали тонкощі гри, техніку футболу як засіб ведення гри та історію цього командного виду спорту.

     Медична локація передбачала роботу з медиком. Дітки активно брали участь у вікторині на медичну тематику, аналізували здоровий спосіб життя в ігровій формі, вчилися формувати корисні звички як другу натуру.

     Психологічна допомога – таким став зміст третьої локації. «Знайди себе в команді» - під цим гаслом вчилися почуватися вільно в колективі; психосоціальна допомога – розглядали адаптацію діток до реалій життя під час воєнного стану в країні.

 В якості фінішного акорду всі юні учасники проєкту отримали від організаторів солодкі подарунки.

 С2 1  С2 2
 С4 1  С6 2