dosh

 

 Управління освіти

dosh

  Нормативно-правова база

dosh  ЦПРПП

Gallery Icon Заклади загальної середньої освіти

Contact IconЗаклади дошкільної освіти

dosh

Позашкільні заклади

Інклюзивна освіта

Інклюзивна освіта

Contact IconІРЦ

Contact Icon

Дистанційне навчання

Contact Icon

Публічні закупівлі

Свято осені!

     Ось і завітала в Україну щедра осінь! В пепші дні жовтня в Академічному ліцеї ім. В. Мельника відбулося свято Осені, яке підготували і провели вчителі початкових класів ліцею разом з педагогом-організатором для учнів 1 – 4 класів.
     На один день ліцей поринув у чудову осінню казку! Усі дітки із задоволенням перевтілилися у казкових персонажів та розповіли чарівну осінню історію – співали, декламували вірші, прославляючи осінь за її красу та врожаї. Кожен клас підготував тематичну виставку з овочів та фруктів. Діти більше дізналися про осінь, про урожай, що збирають восени, уславили Осінь за її щедроти. Учні проявили чимало фантазії, таланту і хисту.
     Свято було переповнене радістю, хвилюваннями, веселими усмішками та позитивними переглядами творчих номерів. Журі визначало переможців за такими критеріями: оригінальність, естетика, творчий задумом. Захід пройшов у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи. Закінчилося свято захоплюючим флешмобом, в якому брали участь всі присутні на святі учні.
свято гімназія 2 свято гімназія 3
свято гімназія 1