dosh

 

 Управління освіти

dosh

  Нормативно-правова база

dosh  ЦПРПП

Gallery Icon Заклади загальної середньої освіти

Contact IconЗаклади дошкільної освіти

dosh

Позашкільні заклади

Інклюзивна освіта

Інклюзивна освіта

Contact IconІРЦ

Contact Icon

Дистанційне навчання

Contact Icon

Публічні закупівлі

День Збройних сил України

День Збройних сил України 2020: історія та привітання зі святом у віршах -  ЗНАЙ ЮА

День Збройних сил України встановлений постановою Верховної Ради України в 1993 році і відзначається щороку 6 грудня − у день прийняття Закону України «Про Збройні сили України».

День 6 грудня – це свято самовідданості та благородства, якими володіють справжні визволителі та оборонці рідної землі. Це свято всіх тих, хто віддає свої знання, мужність, силу та професіоналізм справі оборони України. 

Сьогодні українська армія проходить складний етап становлення. За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів.

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків та мужніх жінок. Українська армія є національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

Сердечно зичимо миру та спокою усім українським військовослужбовцям, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку в кожній оселі.

Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди. Прихід до влади справжніх патріотів сприятиме подальшому формуванню війська високого професіоналізму та патріотичного вишколу.