dosh

 

 Управління освіти

dosh

  Нормативно-правова база

dosh  ЦПРПП

Gallery Icon Заклади загальної середньої освіти

Contact IconЗаклади дошкільної освіти

dosh

Позашкільні заклади

Інклюзивна освіта

Інклюзивна освіта

Contact IconІРЦ

Contact Icon

Дистанційне навчання

Contact Icon

Публічні закупівлі

День захисника України – історія та традиції

IMG_20201013_101214-min.jpg IMG_20201013_093100-min.jpg IMG_20201013_094529-min.jpg

День Українського козацтва в «Світлячку»

   Наш заклад продовжує працювати за педагогічною спадщиною видатного педагога С.Ф.Русової.  Ми виховуємо у дітей інтерес до історії України, повагу до національних звичаїв та традицій, любов до батьківщини. С. Русова наголошувала: « Любов до рідної країни – се перший найкращий крок до широкої вселюдської гуманності, пошана до людей, се вияв самоповаги й бажання собі й іншим волі та незалежності .

    Сьогодні старша група «Веселинка»  відсвяткувала День Українського козацтва. Всі діти, одягнені в українські національні костюми зібралися в музичному залі.  Хлопчики, наші майбутні захисники, урочисто занесли прапор України. Всі діти приємно здивували виконанням пісні «Ой там на горі січ іде». Також читали вірші, танцювали. А ще тут були змагання між двома командами. Дівчатка ж продемонстрували уміння майбутніх господинь, «готуючи» борщ і компот. Всі діти дуже старалися, тож визначити переможця було просто неможливо, тому всі отримали солодкі «золоті» медалі.

     Адміністрація ЗДО  дякує музичному керівнику Поліщук О.Ю та вихователям групи Ярмолюк Л.А., Бойко Ю.В. за підготовку та проведення свята.

Вихователь-методист ЗДО «Світлячок» - Н.М. Петриченко